Enkel lading med Charge365

Nå kan alle ansatte og gjester ved Europris sitt hovedkontor i Fredrikstad, benytte den nye ladeløsningen Charge365.

Lade- og betalingsløsningen Charge365 fra Zaptec ble det klare valget, da Europris ønsket å tilby gjester og ansatte elbillading.

– Vi gikk flere runder, men fant ut at dette var den klart beste løsningen for oss. Både fordi det er en løsning med bra kapasitet, men også fordi den nærmest går av seg selv, sier HR-direktør, Kristine Frøberg i Europris.

Zaptecs unike og patenterte teknologi gir en smart og kraftig ladestasjon for bedrifter, som tilpasser seg strømnettet, og fordeler all tilgjengelig strøm til de bilene som lader.

Med en 22 kW ladeeffekt og 3-fase 32 ampere strøm lader de raskt, og mange får 150 km i timen. – Vi har nå 20 elbilplasser og siden ladesystemet bruker all tilgjengelig kapasitet på strømnettet, fordeles strømmen smart mellom ladestasjonene, sier hun.

Enkel betaling

Ladeplassene har siden de ble installert blitt hyppig brukt, og Frøberg forteller at hele prosessen har vært veldig enkel.

– Også betalingsløsningen har vært en enkel løsning både for ansatte og gjester, forteller hun.

For betalingsløsningen Charge365 inkluderer automatisk betaling og oppgjør, overvåking og drift, 24 timers support, full oversikt over forbruk og valgfri prising av ladingen.​

– For å benytte seg av ladingen, lager man bare en profil og legger inn bankkortet. Enklere blir det ikke, sier hun.

Fokus på miljø

Frøberg forteller at Europris i lengre tid har hatt et fokus på miljø, og at en ladestasjon for elbiler derfor var naturlig, når de flyttet inn i det nye hovedkontoret.

– Vi har også firmabiler som er elektriske, og da er det veldig greit å kunne lade disse i løpet av arbeidsdagen. Det er også lett å registrere de som firmabiler, slik at ansatte selvfølgelig slipper å betale for ladingen av disse.​

– Vårt beste tips til de som vurderer å skaffe seg en ladestasjon, er å kartlegge behovet og sørge for at systemet er bra nok for å håndtere det, avslutter Frøberg

Andre innlegg