Få betalt for ladingen

Finn løsningen som hjelper leilighetsbygg, bedrifter og offentlige parkeringer

 Hva er Charge365?

Med Charge365 vil kostnadene for elbillading automatisk fordeles slik at hver bruker blir belastet for sitt eget forbruk. Som eiere av Zaptec-ladesystem bestemmer dere selv prisen for lading, og vi sørger for betaling og overfører midlene til deres konto hver måned.

 Charge365 trekker en månedlig systemavgift som utgjør 15% av deres månedlige omsetning. Systemavgiften trekkes fra ved utbetaling. 

Leilighetsbygg

For borettslag og sameier opplever vi at styret ønsker rettferdig betaling med minst mulig overskudd. De fleste setter en pris per kWh

Ta gjerne kontakt med oss for priseksempler

Bedrift

Bedrifter ønsker som oftest en annen prismodel enn leilighetsbygg. De vil gjerne at ansatte skal lade gratis, eller billigere, og at besøkende betaler fullpris.

Dette er fullt mulig med ulike prisgrupper hos Charge365.

 

Offentlig parkering

Betalingssatsene for offentlig parkering varierer ut fra lokasjon og inntjeningsmål. Flere kombinerer ofte pris per kWh med minuttpris, for å frigjøre parkeringsplass og lading til flere besøkende.

Fordelene med Charge365

  • Automatisk og rettferdig betaling
  • Drift og overvåkning av ladeanlegget
  • Døgnåpen kundeservice
  • Fleksibel betalingsmodell
  • Kostnadsfri 4G garanterer oppetid
  • Flere alternativer for å starte lading: SMS, brikke, app, eller via Min side

Hva trenger du for å komme i gang?

Dersom du, i borettslag, sameie eller bedrift, vurderer Charge365 for å få en rettferdig betalingsmodell for lading av elbiler, må dere ha ladesystem fra Zaptec. Deretter er det bare å følge registrering for bestilling.