Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 18:00

Kontakt oss

Charge365 AS
Richard Johnsens gate 4
4021 Stavanger

Org. nr: NO 914 245 923 MVA

Kundeservice +47 930 95 365

Personvernerklæring - Generelle vilkår

Charge365 - Betalingsløsning

Vi leverer betalingsløsning til ladeløsninger for elbil. Vi har betalingsløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg, åpne parkeringsplasser og til parkeringsplasser til private boliger.

© 2019 Charge365 AS

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

 • Gode tilbud på ladere

 • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

 • Overraskelser og konkurranser

Veiledning for eier

- hvordan sette priser

Prisstyring av betalingsløsningen.

Veiledning for administrator av Charge365 betalingsløsning.

 1. Gå til portalens hjemmeside:
  https://portal.charge365.no/logg-inn

 2. Logg inn med brukernavn og passord.

 3. I neste bilde ser du oppe til høyre: Aktiv rolle: Bruker og Eier, du skal inn på Eier.

 4. Foruten fanene øverst, ser du nå 3 hvite felt; -Lokasjoner, -Aktive ladinger og -Systemvarsler. Ser du på systemvarsler, vil du første gang få opp melding om at Bedriftsinformasjon mangler og Mangler oppgjørskonto. Trykk på begge og fyll ut info og husk å lagre.

 5. Neste du gjør er å se at det i ruten oppe til høyre står navnet på «din» lokasjon.

A      Nå skal du inn på fanene øverst på siden, gå fra HJEM til BRUKERE.  Inne på denne siden finner du de beboerne hos dere som har søkt tilgang. (forutsetter at alle brukerne i parkeringsanlegget har gått inn på portalen og søkt tilgang. Du må be alle om å gjøre dette før de får ladet) Ps! Når brukerne har fått brukernavn og passord i vår portal, vil de kunne lade på alle offentlige anlegg vi har bygd ut ladeløsning til.

 

B      Nå skal du inn på fanen LOKASJON OG LADERE.  Til høyre i bildet finner du et felt det står Lokasjon på. Her har du tre knapper du kan endre status på ladeanlegget. Aktiv skal alltid være grønn. Dersom laderne står utendørs kan du velge å gjøre laderne offentlig tilgjengelig, men husk da at du må sette egne ladegrupper med egne priser for disse to valg. Nederst i bildet finner du alle brukerne og tilhørende parkeringsplass. Som du ser har også hver bruker en knapp der de har mulighet for å deaktivere sin lader om de f.eks. er på ferie.

 

C      Nå skal du inn å sette priser. Gå til fanen PRISER. Prisene bør settes høyere enn hva vi belaster dere i systemkostnad om dere ikke vil gi gratis lading. I andre felt på venstre side går du inn og lager prisgrupper. Trykk på NY PRIS. Velg først navn på prisgruppe. Faste beboere kan du f.eks. kalle BEBOERE. Du går videre ned til Tilgang. Her kan du sette f.eks 30, hvilket betyr at beboeren betaler fast kr. 30,- pr mnd for ladingen, i tillegg til en pris pr. kWh. Om dette er det dere vil ha betalt så krysser du så av i ruten lenger ned på Abonnement, og deretter bekrefter.

Dersom laderne skal være offentlig tilgjengelig og gjester skal kunne lade, velger du ny prisgruppe og kaller den evt GJESTER eller OFFENTLIG. Dere setter de priser dere ønsker på tilgang, pris pr lading, minuttpris og pris pr. kW. Tenk gjennom systemkostnaden dere har når dere setter pris ut til de enkelte kundene deres, slik at dere går i null eller tjener penger. I denne Prisgruppen skal dere kryssa av under i ruten BETAL PR LADING. En oversikt i feltet til høyre viser nå hvilke priser du har lagt inn for hver prisgruppe! Nå skal det vesentligste være ordnet og butikken deres fungere.

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

 • Facebook
 • YouTube