Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

Charge365
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 985406596 MVA

Kundeservice +47 930 95 365

Personvernerklæring - Generelle vilkår

Charge365 - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

Charge365 APM - Du har "alltid" strøm nok

January 15, 2019


Her har vi bygget et anlegg tilpasset fremtiden sammen med Ovesen Elektriske AS. Dette var en spesielt utfordrende case, da det var svært lite strøm tilgjengelig og vi hos Charge365 ønsket at alle skulle få mulighet til å lade med 22 kW effekt. Det tilsvarer ca 110 km pr time, noe som er 6-10 ganger raskere enn de fleste konkurrerende løsninger. Her måtte vi montere transformator, samt strømstyring mot hele leilighetskomplekset ⚡️

 

Her ser dere hvor enkelt vi gjør det. 

 

Her ser du hvor enkelt vi løser utfordringen med lite strøm. Vi bruker det vi har og kjører det i en transformator for å gjøre 22 kW effekt tilgjengelig på alle laderene.

 

Her er styringssentralen som overvåker hovedstrøminntaket til hele borettslaget. Denne gjør at ladesystemet kan benytte all ledig strømkapasitet og derfor muliggjør superrask lading på alle parkeringsplassene.

 

 

På høyresiden ser dere hvordan det blir når vi monterer anlegg. Inntil 22 kW tilgjengelig på alle plassene på en kabel. Her ville alternativet vært 3.6 kW på et fåtall av plassene.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

  • Facebook
  • YouTube