Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

Charge365
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 985406596 MVA

Kundeservice +47 930 95 365

Personvernerklæring - Generelle vilkår

Charge365 - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

Charge365 & Hlada gjør Island elektrisk

November 29, 2018

Det er med glede vi kan informere om at vi nå levere vårt superenkle ladekonsept Charge365 til Europa. Vi har sammen med Olafur David Gudmundsson hos vår dyktige samarbeidspartner Hlada levert betalingsløsning til Universitet i Reykjavik. Universitet har også bestilt løsningen til Studentboligene. Olafur tror dette bare er begynnelsen, og vi hos Charge365 støtter Olafur på det. Vi ser frem til å jobbe sammen med Hlada på Island. 

 

 

 Denne løsningen gjør elbillading enklere for folk på Island. Ladestasjonen sammen med de skybaserte løsningene holder svært høy teknisk kvalitet, er enkle i bruk og mye rimeligere enn alternativene, forteller Gudmundsson, som er sikker på at dette er starten på noe stort.

 

 

"Blant sovende vulkaner og varme kilder, fylles veiene av biler som har til hensikt å ivareta den majestetiske naturen og klimaet på Island.  Men elbilene er nesten som ferskvare å regne på vulkanøya ­– og kompliserte ladeløsninger må ta mye av skylden."

 

Fornøyde elbil-eiere

Det var derfor den hjemvendte elektroingeniøren bestemte seg for å satse på ZAPTEC for å gjøre islandske veier grønnere.

 

Jeg bodde i Norge i 12 år, før jeg for et år siden flyttet tilbake til Reykjavik. I Norge ble jeg tatt helt med på elbil-bølgen og fikk øynene opp for ZAPTEC. Det var det som inspirerte meg til denne satsingen på Island, forteller Olafur David Gudmundsson, som startet selskapet Hlada etter årene i Norge. Han var aldri i tvil om hvilket ladesystem han skulle velge i sin massive satsing på Island.

 

Nå har han nettopp installert ZAPTECs ladesystem i et gigantisk boligprosjekt, med 190 leiligheter tilhørende i det øvre prissjiktet.

 

Tilbakemeldingene fra beboerne er utelukkende positive. De er kjempefornøyde! Og nå har vi nettopp vært i kontakt med et nytt prosjekt som ønsker like løsninger for elbil-lading. Det innovative ladesystemet er perfekt for borettslag, der beboerne får full oversikt over strømforbruk og kostnadene for det, de kan styre ladingen over nettet og de betaler ikke for naboens forbruk, sier Gudmundsson. 

 

Les mer om Hlada her

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

  • Facebook
  • YouTube