Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

Charge365
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 985406596 MVA

Kundeservice +47 930 95 365

Personvernerklæring - Generelle vilkår

Charge365 - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

 • Gode tilbud på ladere

 • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

 • Overraskelser og konkurranser

Stabil og robust kommunikasjonsløsning er essensiell for at installasjonen skal fungere optimalt

November 13, 2018

ZapCharger Pro har to måter og koble seg til internett, PLC eller WiFi. Det er ikke alltid like enkelt å bestemme seg for hvilken løsning dere skal velge, derfor har vi prøvd og sette opp noen anbefalinger for og gjøre beslutningen enklere.
 

Du trenger ikke tenke på noe. Vi leverer ferdig konfigurerte industristandard ruter ferdig oppsatt med mobilabonnement. Installatør plugger dette bare til vanlig stikkontakt (eller industristrøm) så finner det utstyret. Vi kobler dette mot PLC eller rutere, du trenger uansett ikke tenke på noe. Vi har foklart litt av dette under. Du kan også se filmen her om du ønsker.


Med WiFi så snakker ladestasjonen trådløst til aksesspunkt og nettverksruter som må installeres. Med PLC så snakker ladestasjonen over installasjonskabelen til en PLC modul som må installeres på strømkursen.  
 
WiFi
WiFi løsning er en god og skalerbar løsning som passer alle type installasjoner. Valg av utstyr, plassering av aksesspunkter og konfigurasjon kan være utfordrende, og vi anbefaler at dere tar kontakt med en leverandør for bistand. Her kan de levere ferdig konfigurert utstyr som er klar til montering. Med en WiFi løsning kan dere også tilby sluttbrukeren eget trådløst gjestenett i garasjen. ZAPTEC kan være behjelpelige med og sette dere i kontakt med en leverandør.
WiFi illustrasjon med murvegger mellom ladestasjonene

 

 

 

 

 

PLC
Er en enkel løsning som passer best i mindre installasjoner med mindre kurser og ladestasjoner. Etter mange installasjoner har vi gjort oss flere erfaringer med PLC og under har vi listet opp noen punkter som kan hjelpe deg med og få en stabil installasjon.

 • Plassering av PLC: For å oppnå best mulig nettkvalitet og best rekkevidde anbefaler vi på det sterkeste og plassere PLCen midt på innstallasjonskursen, dette har vi veldig gode erfaringer med (se illustrasjon).

 • Maks 20 Ladestasjoner per. PLC modul

 • Kryptering av PLC moduler kan hjelpe i installasjoner der du har montert flere PLCer. Ta kontakt for informasjon om dette.

 • Lengde på kabel og antall ladestasjoner på kursen henger sammen. Dersom man har noen ekstra lange kabelstrekk som kan bli utfordrende, ta kontakt for å diskutere dette.

 •  

   

   

   

   

   

   

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

 • Facebook
 • YouTube