Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

Charge365
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 985406596 MVA

Kundeservice +47 930 95 365

Personvernerklæring - Generelle vilkår

Charge365 - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

Bodø Energi - Torggarasjen

November 6, 2018

Vi har forenklet ytterligere. Vi hos Charge365 har som mål å ha den enkleste og mest brukervennlige betalingsløsningen. 

 

Nå tror vi ikke det kan bli enklere for nye brukere. Du trenger kun sende Lade + LadeID til 2199 så starter ladingen, og du får et hyggelig svar tilbake

 

Nå kan du lade bilen din i garasjeanlegget under Bodø torg 

 

Nå kan besøkende av Koch kjøpesenter lade sin elbil mens de gjør sin ærend i sentrum. Med til sammen 5 stk. 22 kW ladere ved Torggarasjens kundeparkering kan nå el-bilister glemme rekkeviddeangst når de skal kjøre til sentrum.

Vi er utrolig stolte av å kunne tilby våre kunder et ordentlig tilbud innen lading i sentrum. Vi ser at flere og flere av våre kunder kommer med elbil, og behovet for elbilplasser var trengende. Regionen har et stort antall el-biler og hybrid-biler, men lademulighetene i sentrale knutepunkter har vært begrenset. Dette gjør vi noe med nå, og i samarbeid med Bodø Energi Kraftsalg og OfficeLink vil vi nå kunne tilby flere parkeringsplasser med lademuligheter for elbiler. Dette vil gi el-bilister en ekstra service slik at de ikke trenger å ha rekkeviddeangst når de er ferdige med sine ærender i byen sier Morten Koch, senterleder for Koch Kjøpesenter.

Det er flott at vi klarer dette med lokale aktører som er trygt forankret i Bodøsamfunnet. Teknologien som er benyttet, Charge 365, er utviklet av Officelink her i Bodø. I tillegg kjøpes strømmen lokalt hos Bodø Energi Kraftsalg som har lenge vært en viktig hjørnesteinsbedrift i Bodø, legger Morten Koch til.

Ladestasjonen driftes sammen av Bodø Energi Kraftsalg og Officelink, og støtter de fleste elbiler. Partnere gikk for ladesystemet ZapCharger. Dette er en smart og fremtidsrettet lader som er opptil 60% mer effektiv enn tradisjonelle el-bil ladesystemer.

Nå vil det bli enda enklere å være el-bilist, samtidig som man har mange gode servicetilbud mens man lader. Hvis dette blir godt mottatt av folk, vil vi utvide tilbudet ytterlige sier direktør for Bodø Energi Kraftsalg, Ole Angellsen. Han avslører også at Bodø Energi Kraftsalg er i ferd med å tilby sine kunder en sikker ladeløsning hjemme.
Ladeanlegg er åpent 24/7. Betalingen for ladingen skjer via vanlig bankkort som registreres i systemet.  

 

Bodø Energi - Torggarasje 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

  • Facebook
  • YouTube