Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

Charge365
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 985406596 MVA

Kundeservice +47 930 95 365

Personvernerklæring - Generelle vilkår

Charge365 - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

Bleikeråsen Boligsameie

October 26, 2018

Bleikeråsen Boligsameie i Asker består av 316 rekkehus fordelt på 29 bygningskropper, i tillegg til 3 garasjehus. Det kan tenkes at prosjektering av et slikt anlegg vil være vanskelig og omfattende, men dette gjøres enkelt ved hjelp av innovative ladestasjoner fra ZAPTEC og høy erfaring rundt prosjektering av ladesystem fra Charge365. Charge365 har sammen med en fremoverlent styrerepresentant i Endre Sætre tilrettelagt ladeinfrastruktur til 360 av totalt 500 parkeringsplasser. Bleikeråsen har i tillegg valgt å bruke Charge365 betalingsløsning for enkel og 100% automatisert håndtering av betaling av forbruk. Montering og arbeid er gjennomført av Charge365's dyktige samarbeidsparter og installatør SEKO Elektro AS som har utført et fantastisk stykke arbeid med å koble opp ladesystemet. Vi takker for tilliten, og ønsker kunden lykke til med ladingen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

  • Facebook
  • YouTube