Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

Charge365
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 985406596 MVA

Kundeservice +47 930 95 365

Personvernerklæring - Generelle vilkår

Charge365 - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

ZAPTEC teknologi gir problemfri lading til beboerne/kunder/ansatte i mange år fremover.

June 29, 2018

 

Vi hos Charge 365 benytter ofte Zaptec ladeløsning. Det er mange som vil ha deg til å tro at du ikke har nok kapasitet i ditt bygg, vi liker best å forholde oss til fakta. Ladestatistikk viser ledig kapasitet i installerte ZAPTEC ladeanlegg.

 

I store deler av døgnet viser statistikken at det er lav utnyttelsesgrad på anleggene, og det kan tilkobles et betydelig større antall ladepunkter på infrastrukturen som er installert.

ZAPTECs unike last- og fasebalansering medfører at tilgjengelig kapasitet fordeles mellom ladestasjonene svært effektivt, slik at beboerne til enhver tid vil få ladet sin elbil tilstrekkelig. Vi ser at en elbil gjennomsnittlig blir ferdigladet på kun 2 timer i våre systemer som tyder på at brukerne får svært høy effekt i et ZAPTEC system hvor alle ladestasjonene har mulighet til å lade opp til 22kW.
 
Vi har fått tilbakemelding fra enkelte kunder at ZAPTEC ikke ble valgt på grunn av tilbudet ikke var tilpasset deres ønsker rundt kapasitetsbehov. Selv om det er ledig kapasitet i ZAPTEC ladeanlegg er det boligsameier som ønsker å investere i betydelig overkapasitet som en planlegging for fremtiden. ZAPTEC anbefaler derfor at elektroinstallatører i tilbud også gir et alternativt oppsett med høyere kapasitet.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

  • Facebook
  • YouTube