Åpningstider

Mandag - Fredag 08:00 - 16:00 

Kontakt oss

Charge365
c/o OfficeLink AS
Storgata 40
PB 796, 8006 Bodø

Org. nr: NO 985406596 MVA

Kundeservice +47 930 95 365

Personvernerklæring - Generelle vilkår

Charge365 - Elbil ladere

Vi leverer ladeløsninger for elbil og hybridbil. Vi har ladeløsning som passer for parkeringsanlegg og parkeringsplasser til kjøpesenter, borettslag, næringsbygg, offentlige bygg og åpne parkeringsplasser.

 

Vi leverer også løsninger for parkeringsplasser til private boliger og hytte.

Nyhetsbrev

Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du følgende:

  • Gode tilbud på ladere

  • Informasjon om nye ladere, utstyr og tjenester

  • Overraskelser og konkurranser

Smart lader hjemme

- Hvorfor?

Rask og sikker elbil lading

Det er ikke lett å vite når man får bil nummer 2, eller man får besøk eller en leietaker/nabo som ønsker å lade hos deg.

Hvorfor ikke montere en smartlader hjemme, på hytta eller kontoret. Denne laderen snakker med hovedsikringen og stiller ned effekten når du setter over middagen så ikke hovedsikringen slår ut. Den lader også når strømmen er billigst. Du kan også enkelt koble en ekstra ladeboks på samme kursen, samt ta betalt for at "naboen" lader hos deg.  Dette blir da en butikk for deg, og pengene kommer rett inn på din konto, etter dine priser.  Vi gjør oppmerksom på at du trenger Wlan* for at ladeboksene skal fungerer dynamisk og at betalingsløsningen skal fungere.

Ladeboksen snakker også med hovedsikring og sørger for at du kan bruke "ubegrenset" med strøm samtidig som du lader uten at sikringen går. Laderen lader også når strømmen er billigst.  Dersom du ikke har internet, leverer vi det også om du ønsker.

1 Stk. Zaptec Home ferdig montert kr 19.990,- inkl. mva

2 Stk. Zaptec Home ferdig montert kr 34.990,- inkl. mva

1 Stk. ZH med bakplate uten installasjon kr 12.990,- inkl. mva

Oppgrader til ZAPTEC Premium for kr 39,- måneden sammen med ZAPTEC HOME og få enda flere funksjoner for smartere elbillading i hjemmet

I pakken får du tilgang til smart økomodus og sikringsvern. ZAPTEC Premium er kun tilgjengelig for installasjoner med maks 2 ladestasjoner i system.
 
Sikringsvern kan ikke aktiveres før du får åpnet tilkoblingsporten av ditt nettselskap og kobler produktet ZAPTEC HOME APM som du får tilsendt gratis mot AMS-måleren.

Lavere kostnad, maks effekt

Ladestasjonen gir deg maks ladehastighet ut fra kapasiteten på strømnettet og hastigheten bilen kan lade med. Med 22 kilowatt effekt kan du lade bilen opp til en kjørelengde på 100 kilometer i løpet av en time.

Trygghet for deg og familien

Med ZAPTECs ladestasjon lader du helt trygt med anbefalt type 2-stasjon, softstart og innebygd jordfeilbryter. Ladestasjonen installeres av elektriker på din parkeringsplass hjemme, på hytte eller feriehuset.

Passer alle typer elbil

ZAPTEC HOME passer til alle elbiltyper. Da kan du velge den bilen du virkelig har lyst på neste gang du skal bytte elbil, uten å måtte tenke på å bytte ladestasjon også.

Sikkerhet og funksjonalitet i ladestasjonen

Tryggere lading
Innebygd jordfeilvern type B

Lysstyrke
Still lysstyrken selv

Raskere lading
Lad opptil 22KW på 1 og 3-fase

Lås ladekabelen
Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen

Les av ladeforbruk
Se ladeforbruket i Zapcloud portalen

Velg hvem som får lade
Sett opp brukertilgang

Tilkoblet internett
Driftsikker med programvareoppdateringer

Type 2 kontakt
Internasjonal standard

Teknisk informasjon

Ladestasjon Zaptec Home spesifikasjoner.

Mål og vekt
H: 392 mm
B: 258 mm
D: 112 mm


Vekt
Ca 5 kg (inkludert bakplate)

Maks strøm og ladeeffekt
7,36kW* ved 32A 1-fase
22kW* ved 3-fase 32A (Gjelder kun TN nett).

Ladekontakt
EC 62196-2 Type 2 Female, Sølvbelagt for holdbarhet.

Jordfeilvern
Innebygd RCD type B
Kalibrering og selvtest utføres før starten av hver ladesyklus. RCD resettes automatisk ved å koble fra ladekontakten.

Softstart
Begrenser startstrømmen ved ladestart.

eMeter
Integrert i ladestasjonen med en nøyaktighet på +/- 1% på strøm og spenning. Dette gjør at brukeren kan følge med og kontrollere det faktiske strømforbruket.

Tyveribeskyttelse
Frontdekselet kan kun åpnes med et spesielt verktøy. Ladekabelen kan låses permanent med ladestasjonen.

Fasefordeling
Avhengig av installasjon og biltype: ladestasjonen kan bytte mellom å være en 1-fase ladestasjon og en 3-fase ladestasjon. Brukes to ladestasjoner så koordineres fasebruken optimalt.

Unngå skjevlast – Når ladestasjonen opererer i 1-fase modus, så kan den dynamisk velge hvilken av de 3 fasene som skal brukes til lading. Ladestasjonen kan programmeres til å bruke en bestemt fase også dersom det er grunner for dette.

Lastfordeling
Sammen med opp til to ladestasjoner og strømmåling fra huset (APM) vil tilgjengelig strøm i installasjonen fordeles mellom enhetene automatisk.

Kommunikasjonsgrensesnitt og Skykobling/nettverk
Wifi 2.4 GHz, IEEE 802.11 b/g/n (kanal 1-11)

Identifikasjon og konfigurasjon via APP og 
ladebrikke

Bluetooth Low Energy (BLE 4.1)
RFID/NFC leser

* effekt reguleres av hvor mange enheter som lader og avhenger av temperaturen internt i ladestasjonen.

Klikk her for å se alle spesifikasjoner.

En smart lader for alle typer elbiler

Ladestasjonen kan benyttes på alle typer strømsystemer.

Ladestasjonen har Type 2 uttak og kan derfor brukes av alle moderne elbiler. Har man en bil med Type 2 inntak (Tesla, VW, BMW, Renault m.fl) benytter man en Type 2 til Type 2 kabel, for bil med Type 1 inntak (Nissan, Mitsubishi, Kia m.fl.) benytter man en Type 2 til Type 1 kabel. De fleste bilprodusentene leverer nå disse kablene med bilene, vi kan også levere til konkurransedyktige priser.

Ladestasjonen kan benyttes på alle typer strømsystemer, fra 1-fase 6A 230V til 3-fase 32A 400V og også 3-fase 230V for "2-fase"-lading av Tesla.

Ladestasjonen kommer standard justert til 32A strømstyrke men kan begrenses helt ned til 6A ved hjelp mobiltelefon. Gi oss beskjed hvilken strømstyrke ladestasjonen skal sikres vi den på forhånd. Om man senere oppgradere tilførselen til f.eks en 32A kurs er det svært enkelt å fjerne begrensningen ved hjelp av mobiltelefon. Her trenger man ingen elektriker.

 

Dette er altså en ladestasjon man kan benytte videre selv om man bytter elbil og utvider strømtilførselen, i motsetning til de fleste andre varianter som selges i dedikerte 16A utgaver, 1-fase utgaver og så videre.

Ladestasjonen leveres med og uten integrert jordfeilbryter Type B. Jordfeilbryter Type B er påbudt på alle ladeløsninger for elbil installert etter 1.1.2015. Den kan enten monteres i ladestasjonen, eller i sikringsskapet.

 

Siden mange elektrikere tar ganske høye priser for disse jordfeilvernene sparer dere en del på at boksen leveres med elektronisk jordfeilvern. Elektriker monterer da kun en vanlig automatsikring (ikke jordfeilautomat) på kursen og benytter dobbeltisolert kabel som f.eks PFXP. Dersom du ønsker at vi skal ordne med elektriker kan vi gjøre det.
 
* Dersom du bruker Wlan må det være godt signal i der boksene er plassert og Wlan må være stillet inn mellom kanal 1-11 (ikke 12). Ruter må også være aktivert på 2,.4 Ghz. Vi leverer ruter etter industristandard ferdig konfigurert, programmet og klar til bruk.

Ønsker du tilbud/mer informasjon

Lurer du på om våre løsninger kan dekke ditt behov og hva det koster?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg når det passer deg. Vi setter opp et uforpliktende tilbud etter dine ønsker og behov.

  • Facebook
  • YouTube